(untitled) (Romano džaniben, 2011)
RECENZE Nina Pavelčíková Eva Davidová a kol.: Kvalita života a sociální determinanty zdraví u Romů v České a Slovenské republice. Praha: TRITON 2010, 251 s. textu + CD ROM. ISBN 978-80-7387-48-5 Lada Viková Gejza Demeter: Ráj na zemi. Romské pohádky Triáda, Praha 2011, 246 s., ilustrace: Martina Špinková