Čohaňňa / Čarodějnice - Bodnárová, Zuzana (Romano džaniben, 2012)
Vyprávění Csaba Csemera z maďarské vesnice Mátraverebélye zachycené Zuzanou Bodnárovou. Vyprávění popisuje zážitky místních Romů s několika ženami, které jsou dodnes považovány za čarodějnice.