Ašta šmé - cyklus Nejisté domovy - Ryvolová, Karolína (Romano džaniben, 2017)
RECENZE Marek Pokorný a Ašta šmé: Silnější než někdo Praha: Ašta šmé, 2016, 94 s., ISBN 978-80-906587-0-7 Františka Loubat a Ašta šmé: Nebuď jak gádžo! Praha: Ašta šmé, 2016, 116 s., ISBN 978-80-906587-1-4 Lela Geislerová a Ašta šmé: Lili a dvě mámy Praha: Ašta šmé, 2016, 78 s., ISBN 978-80-906587-2-1 Stanislav Setinský a Ašta šmé: To už je všechno smazaný Praha: Ašta šmé, 2016, 94 s., ISBN 978-80-906587-3-8