"Chcela som byť blízko Rómom." Rozhovor s Nelou Nezábudkovou - Gáborová-Kroková, Jana (Romano džaniben, 2022)
Rozhovor s Nadeždou Malčekovou, která pod pseudonymem Nela Nezábudková napsala dvě autobiografické knížky - Dievčatko z kláštora (2020) a Ďatelinka (2021). V rozhovoru vypráví o své víře a působení v klášteře, práci ve škole a vzdělávání romských dětí, ale i o svém dětství a vztazích s rodiči. Rozhovor je vedený ve slovenštině.