Zilli Schmidt (/Zilli Schmidtová): Gott hat mit mir etwas vorgehabt! Erinnerungen einer deutschen Sinteza / Bůh se mnou měl nějaký plán! Vzpomínky německé Sintky - Zdařilová, Eva (Romano džaniben, 2024)
RECENZE Zilli Schmidt: Gott hat mit mir etwas vorgehabt! Erinnerungen einer deutschen Sinteza Herausgegeben von Jana Mechelhoff-Herezi und Uwe Neumärker Berlin: Stiftung Denkmal für die ermordeten Juden Europas, 2020, 175 s., ISBN: 978-3-942240-36-9 Zilli Schmidtová: Bůh se mnou měl nějaký plán! Vzpomínky německé Sintky Praha/Kroměříž: Triton, 2023, 160 s., ISBN: 978-80-7553-563-4