Andrej Giňa - 1.1.1936 Tolčemeš (Šarišské Sokolovce), okr. Prešov - Giňa, Andrej (Romano džaniben, 2006)
U příležitosti jubilea Andreje Giňi redakce Romano džaniben představuje jeho bibliografii a zároveň dvě povídky – Pre lavkica - Na lavičce a Sam diline či nasvale ? – Jsme hloupí nebo nemocní?, které jsou otištěny v romštině i českém překladu.