(untitled) (Romano džaniben, 2006)
Barbu Constantinescu: Probe de Limba si Literatura , tiganilor din Romania Jiří Hanzal: Cikáni na Moravě v 15. až 18. století. Dějiny etnika na okraji společenství. Host 04/2006 Zuzana Jurková (ed.): Cesty romské hudby Jana Kramářová a kol.: (NE)BOLÍ. Vzpomínky Romů na válku a život po válce Rastislav Rosinský: Čhavale Romale alebo motivácia rómskych žiakov k učeniu Gheorghe Sarau: Cele mai lubite cantece rrome. E maj kamle rromane gila. Ceija Stojka: Wir leben im Verborgenen Martin Šmaus: Děvčátko, rozdělej ohníček. Bhágíráthprasád Tripáthí “Vágíś Śástrí”: Romá (Rám ke vaňśadž) jájávar logoñ kí džipsí-bhášá. Bhášátáttvik vivečan. Dan Wlodarczyk: Indián a sestřička Walter Winter: Winter Time – Memories of a German Sinto who Survived Auschwitz Roman Erben: Tři talíře