Recenze | Anotace 1_2016 (Romano džaniben, 2016)
RECENZEDavid Doubek, Markéta Levínská, Dana BittnerováPomoc a pořádek. Kulturní modely v pomáhajících profesích/ Alexander MušinkaElżbieta SzyszlakEtniczność w kontekstach bezpieczeństwa. Mniejszość romska w Republice Czeskiej/ Nina PavelčíkováZsuzsanna Vidra (ed.)Roma Migration to and from Canada: The Czech, Hungarian and Slovak Case/ Zdeněk UherekRenata WeinerováRomové a stereotypy. Výzkum stereotypizace Romů v Ústeckém kraji/ Kamila Mrázková, Jiří Homoláč/ Lada Viková