Ašta šmé - cyklus Nejisté domovy - Ryvolová, Karolína (Romano džaniben, 2017)
RECENZEMarek Pokorný a Ašta šmé: Silnější než někdoPraha: Ašta šmé, 2016, 94 s., ISBN 978-80-906587-0-7Františka Loubat a Ašta šmé: Nebuď jak gádžo!Praha: Ašta šmé, 2016, 116 s., ISBN 978-80-906587-1-4Lela Geislerová a Ašta šmé: Lili a dvě mámyPraha: Ašta šmé, 2016, 78 s., ISBN 978-80-906587-2-1Stanislav Setinský a Ašta šmé: To už je všechno smazanýPraha: Ašta šmé, 2016, 94 s., ISBN 978-80-906587-3-8