Archivní fond Zemská donucovací pracovna Brno jako zdroj dokumentace romských obětí holokaustu v České republice - nálezová zpráva - Schuster, Michal (Romano džaniben, 2018)
Cílem této nálezové zprávy je popsat doposud nedostatečně využitý archivní fond A  19, Zemská donucovací pracovna (dále ZDP) Brno, uložený v  Moravském zemském archivu v  Brně (dále MZA), jehož detailní výzkum může přinést důležité poznatky (nejen) o  tématu genocidy Romů za  druhé světové války na našem území.