Ukázky z tvorby - Stefanovsky, Voria (Romano džaniben, 2021)
V autorském úvodu přibližuje Stefanovsky základní obrysy svého životního příběhu a své cesty k tvorbě, kterou následně prezentuje výběrem tří básní (Dost!, Každodenní odysea a Den, na který nezapomenu) a jedné povídky (Mezi námi ženami) s tematikou genderu.
Keywords: Literatura; romská literatura; Latinská Amerika