Úvod k fotografické sekci - Fotta, Martin; Sabino-Salazar, Mariana (Romano džaniben, 2021)
Text úvodu stručně přibližuje ikonické i méně známé fotografy Latinské Ameriky dokumentující život tamějších Romů. Zmiňováni jsou Rogerio Ferrari, Lorenzo Armendariz, Ruth Margarita Campos Cabello, Toño García Romero a Luciana Sampaio.
Keywords: fotografie; výtvarné umění; obraz Romů; Latinská Amerika