Fotografické reprezentace Romů z Latinské Ameriky - Campos Cabello, Ruth Margarita; García Romero, Toño; Sampaio, Luciana (Romano džaniben, 2021)
Výběr fotografií je doplněný o stručné informace o životě a práci jejich tvůrců.
Keywords: fotografie; výtvarné umění; obraz Romů; Latinská Amerika