Phirav mugo traio kon iek iló romanó / Kráčím životem s romským srdcem - de Juan, Elizabeth Infante (Romano džaniben, 2021)
Ve svém textu autorka (argentinská romská aktivistka a křesťanka) přibližuje projekty, které iniciovala nebo se na nich podílela (výstavu, konferenci, výsledky dotazníkového šetření, vznik keramické dílny, humanitární pomoc v době pandemie Covid-19) a skrze které se snaží zviditelňovat a přibližovat romskou komunitu v Argentině majoritnímu obyvatelstvu.
Keywords: Romové; Argentina; aktivismus; covid-19