Sveto Biblija Andre Romaňi Čhib / Romaňi Biblija. O névo zákonos. Džas le Devleskere dromeha. - Kubaník, Pavel (Romano džaniben, 2024)
RECENZESveto Biblija Andre Romaňi ČhibHermanus/Soľ: The Word for the World International / Slovo pre Svet o. z., 2023, 1292 s., ISBN 978-1-957770-47-5Romaňi Biblija. O névo zákonos. Džas le Devleskere dromehaOrličky: Bohumil Jedlička, 2021, 394 s., ISBN 978-80-907837-3-7