Jiří Smlsal: Holokaust a majetková perzekuce Romů v protektorátu Čechy a Morava: Praha: Ústav pro studium totalitních režimů, 2024, 240 s., ISBN 978-80-7516-026-3 - Lhotka, Petr (Romano džaniben, 2024)
RECENZE