(untitled) (Romano džaniben, 2009)
RECENZE Bruno Andresoiu, Adrian Ciocazanu (eds.) / Kastello – Palate ale rromilor din Romania Ján Berky-Mrenica, Anina Botošová / Rómske piesne a múdre slová Lenka Budilová, Marek Jakoubek (eds.) / Cikánská rodina a příbuzenství Irena Eliášová / Naše osada Thussy Gorischek / Der rätselhafte Tod des Geigers Joseph Roy (1920-1956) Zuzana Jurková, Lee Bidgood (eds.) / Voices of the Weak. Music and Minorities Václav Miko / Sto romských osobností CD Street Sounds 2008 Soutěž Street Sounds