(untitled) (Romano džaniben, 2010)
Ladislav Tavali / Život rómskych detí – Romane čhavórengero dživibe / Šúko a Apolka – O Šúko taj i Apolka Ladislav Tavali / Kone za lásku – O grasta vaš o kamibe Ladislav Tavali / Život rómskych detí – Romane čhavórengero dživibe