(untitled) (Romano džaniben, 2011)
RECENZE Gabriella Medgyesi, Györgyi Garancsi / Színekben oldott életek. Cigány festőnők a mai Magyarországon Jan Mirga / Kto nas ocali Jan Mirga / Baśnie cygańskie Jan Mirga / Baba Jaga Erika Olahová-Lakatošová / Matné zrcadlo Karel Oswald / Dávné vzpomínky. „Marnost nad marnost, ale jak krásná…“ Studia Romologica 1/2008, 2/2009, 3/2010 Odborný seminář BiblioROMA: Rómovia na Slovensku a knižnice