Prameny ke studiu caló a dalších iberských pararomštin - Krinková, Zuzana (Romano džaniben, 2014)
Článek poskytuje chronologický přehled dostupných pramenů k iberským pararomštinám. Zaměřuje se především na jejich přínosnost, originalitu a věrohodnost.