(untitled) (Romano džaniben, 2014)
Anina Ciucu, Frederic Veille: Je suis Tzigane et je le reste: Des camps de réfugiés Roms jusqu’à la Sorbonne. / Kateřina Turková Natalia Gancarz, Dina Karpowicz: Mietek na wojnie. Bachtalo and-o bibachtalipen / Lada Viková Andrej Giňa. Paťiv – Ještě víme co je úcta. Vyprávění, úvahy, pohádky. / Eva Danišová Norbert Mappes-Niediek: Chudáci Romové, zlí Cikáni. / Renta Berkyová Lukáš Houdek, Radka Patočková a Renáta Berkyová (eds.): Moji milí. Sbírka romské narativní prózy. / Karolína Ryvolová Lidia Ostałowska: Farby wodne (Akvarely pro Mengeleho) / Ctibor Nečas