Rómčina v rukopisoch z 19. storočia z kláštora premonštrátov v Jasove - Andrš, Zbyněk; Tökölyová, Oľga (Romano džaniben, 2015)
Nálezová zpráva představující vzácné rukopisy uložené ve fondech Slovenské národní knihovny v Martině, jejich autory a strukturu jejich plánované komentované edice.