Kateřina Sidiropulu Janků: Nikdy jsem nebyl podceňovanej. Ze slovenských osad do českých měst za prací. Poválečné vzpomínky: Brno: Masarykova univerzita, 2015, 126 s., ISBN 9788021079496; ISBN 9788021079502 - Viková, Lada (Romano džaniben, 2016)
RECENZE