Váhy historického poznání: Úvod k číslu věnovanému historii Romů v českých zemích v první polovině 20. století - Sadílková, Helena (Romano džaniben, 2018)
Úvod k číslu věnovanému historii Romů v českých zemích v první polovině 20. století