(untitled) (Romano džaniben, 2020)
Výběr z projektů představených na výstavě BíLá Místa (Kale Panthera: Mifeš ukraden / přepis historie; Martin Zet: Evropská unie mluví romsky!; ARA ART a Divadlo Husa na provázku: Futuroma [Projev prezidenta ČR: David Tyšer; Děkovný projev oceněné herečky: Pavlína Matiová] a fotografie z vernisáže v ústecké galerii Hraničář 16. 9. 2020