Neuvěřitelný příběh - Guľi daj - Šebková, Hana; Žlnayová, Edita (Romano džaniben, 2004)
Další rozhovor vedla Hanka Šebková a Edita Žlnayová na Nový rok 1989 v Košicích s paní Luxou. Chtěly se něco dozvědět o „guľi daj“ (doslova sladké matce), nadpřirozené bytosti, která vyměňuje nepokřtěné děti.