Romové - Reakce na reportáž "Cigáni" Radka Bajgara (Tvorba 37/1988, s. 9-11) - Šebková, Hana (Romano džaniben, 2004)
Hanka Šebková napsala na povrchní a senzacechtivý článek, který jeho autor napsal bez hlubší znalosti problematiky, reakci. Ta nebyla nikdy uveřejněna.