Audioarchiv Hanky a Edity - Wagner, Peter (Romano džaniben, 2004)
Základní informace o vzniku a obsahu audioarchivu. Ukázka sběru. Popis situace při nahrávání Ukázka nahrávky, kterou zaznamenali Hanka Šebková, Viktor Elšík a Peter Wagner.