Garry C. Steele: Čhávata z manéže. S romským rodinným cirkusem Amerikou třicátých let: Praha: KHER, 2022, 429 s., překlad Karolína Ryvolová, ISBN 978-80-87780-34-3 - Viková, Lada (Romano džaniben, 2023)
RECENZE