Jedinečné dokumenty - Nečas, Ctibor (Romano džaniben, 2005)
Ukázky dopisů, které si posílali romští káranci sběrného tábora v Brně, vězňové cikánského tábora v Hodoníně u Kunštátu a vězeňkyně koncentračního tábora v Ravensbrücku.