(untitled) (Romano džaniben, 2006)
Rozhovor nahrály v Praze 25. února 2006 Lada Viková a Helena Sadílková. Hilda Pášová vzpomíná, jak se s Milenou Hübschmannovou poprvé setkala ve svých patnácti nebo šestnácti letech u Terky Fabiánové a co všechno s ní zažila.