Amen džanas pal soste te vakerel - My si máme o čem povídat - Horváthová, Agnes (Romano džaniben, 2006)
Vzpomínka sestřenice dnes již zemřelého Ladislava Rusenka na setkání s Milenou a spolupráci s ní (Agnesa Horváthová píše romské povídky a básně).