Flamenco ovlivňuje každou minutu mého života - Rozhovor s Gabi Jimenezem - Sadílková, Helena; Turková, Kateřina (Romano džaniben, 2008)
Korespondenční rozhovor s Gabi Jimenezem vedly v roce 2008 Kateřina Turková a Helena Sadílková. Gabi Jimenez je výtvarník z gitanské hudebnické rodiny, vystudoval střední výtvarnou školu a živí se jako učitel hry na flamencovou kytaru. Samostatně vystavuje od roku 1998, v roce 2007 vystavoval i v romském pavilonu Paradise Lost na mezinárodním Bienále výtvarného umění v Benátkách.