Vakeriben pal e Anglija / Příběhy z Anglie - Ferková, Ilona (Romano džaniben, 2008)
Povídky Ilony Ferkové zachycující bezprostřední formou pohnutky její rodiny k odchodu do Anglie a následně k zpětnému návratu do Rokycan.