Rajko Djurič - Wagner, Peter (Romano džaniben, 2008)
Text je krátkým životopisem Rajka Djuriče s přiloženou ukázkou poezie a jeho bibliografií. Slouží jako jakýsi úvod k obsáhlému rozhovoru s Rajko Djuričem, který na text navazuje.