Magerimo / Vyhostenie - Stojka, Peter (Romano džaniben, 2009)
Peter Stojka je již pravidelným přispěvatelem našeho časopisu. V tomto čísle otiskujeme jeho povídku Magerimo / Vyhostenie, kterou v roce 2007 zaslal do soutěže o Literární cenu Mileny Hübschmannové, vyhlašované sdružením Romea.