Portrét Harriho Stojky - Tiefenbacher, Barbara (Romano džaniben, 2009)
Barbara Tiefenbacher se s uznávaným rakouským hudebníkem z rodu Stojků sešla v roce 2009 ve vídeňské kavárně a na základě rozhovoru napsala krátký portrét. Čtenář se v něm dozví o hudebníkově dětství v poválečné Vídni, o jeho hudebních počátcích i o projektech, na kterých aktuálně pracuje.