Recenze a anotace 2_2009 (Romano džaniben, 2009)
RECENZE  Bruno Andresoiu, Adrian Ciocazanu (eds.) / Kastello – Palate ale rromilor din RomaniaJán Berky-Mrenica, Anina Botošová / Rómske piesne a múdre slováLenka Budilová, Marek Jakoubek (eds.) / Cikánská rodina a příbuzenstvíIrena Eliášová / Naše osadaThussy Gorischek / Der rätselhafte Tod des Geigers Joseph Roy (1920-1956)Zuzana Jurková, Lee Bidgood (eds.) / Voices of the Weak. Music and MinoritiesVáclav Miko / Sto romských osobnostíCD Street Sounds 2008Soutěž Street Sounds