Recenze a anotace 1_2010 (Romano džaniben, 2010)
RECENZE Veijo Baltzar / KäärmeenkäräjäkiviVeijo Baltzar / Musta TangoVeijo Baltzar / Sodassa ja rakkaudessaLucia Grešková / Pastorácia RómovPavel Pečínka / Romské strany a politici v Evropě