Recenze a anotace 2_2010 (Romano džaniben, 2010)
Ladislav Tavali / Život rómskych detí – Romane čhavórengero dživibe/ Šúko a Apolka – O Šúko taj i ApolkaLadislav Tavali / Kone za lásku – O grasta vaš o kamibeLadislav Tavali / Život rómskych detí – Romane čhavórengero dživibe