Recenze a anotace 1_2011 (Romano džaniben, 2011)
RECENZE Gabriella Medgyesi, Györgyi Garancsi / Színekben oldott életek. Cigány festőnők a mai MagyarországonJan Mirga / Kto nas ocaliJan Mirga / Baśnie cygańskieJan Mirga / Baba JagaErika Olahová-Lakatošová / Matné zrcadloKarel Oswald / Dávné vzpomínky. „Marnost nad marnost, ale jak krásná…“Studia Romologica 1/2008, 2/2009, 3/2010Odborný seminář BiblioROMA: Rómovia na Slovensku a knižnice