Recenze a anotace 2_2011 (Romano džaniben, 2011)
RECENZE Nina PavelčíkováEva Davidová a kol.: Kvalita života a sociální determinanty zdraví u Romů v České a Slovenské republice.Praha: TRITON 2010, 251 s. textu + CD ROM. ISBN 978-80-7387-48-5 Lada VikováGejza Demeter: Ráj na zemi. Romské pohádkyTriáda, Praha 2011, 246 s., ilustrace: Martina Špinková