Recenze a anotace 1_2012 (Romano džaniben, 2012)
Iva Hlaváčková, Lukáš Houdek a Radka Patočková (eds.)Otcův duch a jiné pohádky romských autorů Lukáš Houdek, Radka Steklá (eds.)Druhá směna. Jak využívat literaturu a dějiny Romů ve výuce na 2. stupni ZŠ Maria Martyniak, Alicja Białecka (eds.)Voices of Memory 7 – Roma in Auschwitz