Pavel Kubaník (Ed.): Paramisa: Pohádky a příběhy romských vypravěčů z bývalého Československa - Soukupová, Klára (Romano džaniben, 2025)
BOOK REVIEWPavel Kubaník (Ed.)Paramisa: Pohádky a příběhy romských vypravěčů  z bývalého ČeskoslovenskaArgo, 2023, 285 s., ISBN 978-80-257-4233-4