„Nejsi tím, za co nás gádžové označují…“ - Dumitru, Maria Georgiana (Romano džaniben, 2025)
BOOK REVIEWMargareta Matache The permanence of anti-Roma racism: (Un)uttered sentences  Routledge, 2025, 380 s., ISBN 9781041049982