Recenze a anotace 1_2014 (Romano džaniben, 2014)
Vladimír Benč – Tomáš Hrustič – Timea Kardos – Alexander Mušinka (eds.)Teoretické a praktické otázky politickej participácie Rómov na miestnej úrovni. Zborník príspevkov z medzinárodnej konferencie./Ondřej Poduška Zuzana Bodnárová (ed.)Andi paramisi sig džal: Time goes fast in fairytales. Text collection of South Central Romani in Hungary./Romana Hudousková Dieter W. Halwachs – Simone Klinge – Barbara Schrammel-LeberRomani: Education, Segregation and the European Charter for Regional or Minority Languages./Marián Sloboda Barbara Schrammel-Leber – Barbara Tiefenbacher (eds.)Romani V.: Papers from the Annual Meeting of the Gypsy Lore Society/Jan Ort