Ilona Ferková - Ještě jedno, Lído! Kaštánkovy příběhy z herny. De mek jekh, Ľido! Kaštankuskre vakeribena andal e herňa: Praha: Kher, 2018, 119 s., ISBN 978-80-87780-15-2 - Kokyová, Iveta (Romano džaniben, 2018)
RECENZE