White Spots - Fremlová, Vendula (Romano džaniben, 2020)
Geneze výstavy BíLá Místa z pera kurátorky expozice, osobní zamyšlení nad ne/zastoupením romských umělců na poli současného umění a přiblížení koncepce samotné výstavy. Text dále obsahuje kurátorský text expozice, kde se blíže věnuje jednotlivým autorům a autorským projektům.
Keywords: arts; antigypsyism