A reflection of the theatre performance Gadje are found near heaven - Heráková, Alica (Romano džaniben, 2020)
Reflexe divadelního představení Gádžové jsou do nebe brněnského divadla Husa na provázku v režii Jiřího Havelky (premiéra 29. května 2020).
Keywords: theatre