Marcus Pape: Sólo pro Jiřího Letova. Život a činnost důstojníka generálního štábu a experta na lágry podle archivních dokumentů a jeho deníků: Praha: Triáda, 2019, 397 s., ISBN 978-80-7474-256-9 - Viková, Lada (Romano džaniben, 2021)
RECENZE